Tida Kira ontvangt gift SNS Fonds

Op zaterdag 22 september 2012 ontving christelijke muziekvereniging Tida Kira te Munnekezijl/Lauwerzijl uit handen van dhr. Leenders een waardecheque van € 7.500 van het SNS Fonds Grijpskerk. Met deze bijdrage gaat een lang gekoesterde wens in vervulling om 5 nieuwe trompetten aan te schaffen. Tida Kira kan nu de laatste stap afronden in het complementeren van een volwaardige fanfare bezetting.

In het verleden was de bezetting een mengelmoes van verschillende stijlen. Er kwamen instrumenten voor uit specifieke bandvormen zoals harmonie, fanfare en brassband. Een aantal jaren geleden is Tida Kira begonnen met het overstappen naar een volwaardige fanfare bezetting. De alt-hoorns werden ingeruild voor waldhoorns, de saxofoon bezetting werd
gecomplementeerd, maar tot op heden werd er nog steeds op cornetten gespeeld in plaats van trompetten. Om deze laatste stap te kunnen zetten, hebben de leden diverse acties gehouden om zo geld binnen te halen om nieuwe trompetten aan te schaffen. Met behulp van de gift van het SNS Fonds kan christelijke muziekvereniging Tida Kira nu trompetten aanschaffen zodat het nu een volwaardig fanfare bezetting heeft.

snsfonds

Cheque SNS-Fonds


Op de foto v.l.n.r.

Namens de muziekvereniging:
Froukje Pol, Ingrid Hummel, Onno Zuidema

Namens het SNS Fonds:
Dhr Huub Leenders, Dhr Johan Terpstra


Bladwijzer de permalink.